Рожден ден BEM 2023
Уни Стейт Брокер взе участие в благотворителен търг

Във втората слънчева събота на октомври 140 български предприемачи се събраха в сърцето на София, за да отпразнуват третия рожден ден на списание “Български предприемач” BEM.BG. Емил Йонидов, собственик и управител на Уни Стейт Брокер, беше сред гостите на празника, който се проведе в емблематичния хотел Sofia Balkan Palace. По време на бизнес събитието бяха събрани над 20 000 лв с благотворителна цел в подкрепа на българските учители в малките населени места в страната. Уни Стейт Брокер в лицето на Емил Йонидов подкрепи инициативата морално, емоционално и финансово, и изказа благодарност, че е част от списанието:

“Изключително съм благодарен, че съм част от списанието “Български предприемач” буквално от самото му начало. Това, което ме накара да продължа партньорството със списанието е, че на този етап аз не съм намерил по-динамична и по-различна медия от BEM. Пожелавам на списанието, на Пламен и на Ива, големи успехи, защото те са доказали във времето, че наистина могат да правят интересни неща и ние като партньори на списанието ще бъдем зад тях и ще ги подкрепяме.”

Трети рожден ден на списание Български предприемач

Програмата на рождения ден включваше бизнес лекции и групови игри, водени от бизнес обучителите Радослав Благоев, Веселин Генев и международният коуч Марк Де Турк. Събитието продължи и вечерта, когато инж. Димитър Димитров, един от създателите на движението “Сподели и Вдъхнови”, разказа на гостите за тази инициатива, която подкрепя младите хора и българското образование. Кулминацията на празника на списание “Български предприемач” бе благотворителният търг по инициатива на учителката Теодора Димитрова, която е носител на много награди за принос към образованието. Тя е съосновател на “Приложна академия за образование – Синдео”, чиято цел е провеждане на курсове и образователни програми за развитие на учителите. С много хъс и ентусиазъм бизнес лидерите събраха сумата от 20 900 лв., с помощта на която над 200 учители от малките населени места в страната ще се обучават в новости в преподаването. Събитието завърши със заслужен купон, а гостите се почерпиха за изпълнената мисия, новите запознанства и бизнес партньорства.

Previous Post
Newer Post

Leave A Comment