Годишен коктейл на Уни Стейт Брокер

В последният ден от ноември Уни Стейт Брокер организира Годишен коктейл за партньори и приятели, за да им благодари за доверието и доброто сътрудничество, и да отпразнува с екипа и приятелите на компанията една успешна година! Празничната вечер в Launchee в центъра на София започна с  официална презентационна част и продължи с нетуъркинг коктейл с френско вино и изтънчен кетъринг с авторски почерк от Шеф Мая Зухди.

За събитието

Събитието бе открито от Емил Йонидов, собственик и управител на Уни Стейт Брокер, който приветства гостите с добре дошли. След това той разказа за развитието на компанията и постигнатото за 24 години, как е започнало партньорството с Георги Мишев – Директор Животозастраховане, и запозна присъстващите с екипа си от експерти в застраховането. Впоследствие бяха представени новините за компанията, развитията през 2023 г. и предстоящото за следващата.  Презентирани бяха нови застрахователни продукти, интегриране на технологии и дигитализация в застрахователната дейност на компанията и развитието на корпоративната идентичност на бранда.

За представянето на новия централен офис в столицата, който ще бъде новият дом на компанията през 2024 г., Емил Йонидов покани Яна Мечкарова, управител на водещото в страната студио за интериорен дизайн – Кала Дизайн Студио, която разказа за проекта за модерен интериор на офисната сграда на Уни Стейт Брокер. Поканени бяха да се представят и партньорите от Zuhdin Catering – Шеф Мая Зухди и La Cave Du Maire – Дамян Дюпюй, за да им благодари за чудесната храна и хубавото френско вино. С любезното съдействие на Пламен Попов от списание “Български предприемач”, Уни Стейт Брокер подари на всеки гост ваучер за безплатна презентационна статия в списанието, където да представи своя бизнес. 

Официалната част завърши с едно пожелание от Емил Йонидов към гостите, отправено под формата на притча:

“Единствената птица, която си позволява да кълве орела, е Гарванът. Той застава на гърба на орела и се впива в шията му. Обаче, орелът не се отбранява от гарвана, не се сражава с него, не му отдава сили и време. Той просто разперва крила и започва да се издига нагоре, нагоре към небесата. И колкото по-високо лети, толкова по-малко въздух има гарванът и сам пада долу. Когато човек се движи към своята цел, той няма време да спори и да доказва нещо на някого. Вървете напред към върха и всичко ненужно ще падне само.”

По време на коктейла управителят на Уни Стейт Брокер, както и някои от присъстващите гости, дадоха интервюта за телевизия ТВ1 България.

Previous Post
Newer Post

Leave A Comment