Промоция КАСКО и ГО от Уни Стейт Брокер
Промоция на автомобилни застраховки КАСКО + Гражданска отговорност

С настъпването на пролетта започва сезонът на пътуванията и приятните преживявания. Осигурете си спокойствие на пътя с автомобилни застраховки КАСКО на МПС и Гражданска Отговорност на автомобилистите (ГО)! Само през месец април 2024 г. сключете чрез Уни Стейт Брокер двете застраховки КАСКО и ГО заедно и ще получите 13% отстъпка от застрахователната премия на КАСКОто.

Промоционални условия

Обхват на промоцията: Всички застраховки КАСКО на МПС и ГО, сключени в периода на кампанията.

Период на промоцията: от 1 до 30 април 2024 година.

Отстъпка 13% от КАСКО: Отстъпката важи само при сключване на двете застраховки КАСКО и ГО заедно от нови клиенти на Уни Стейт Брокер в гр. София, които са направили запитване през уеб сайта или социалните мрежи на застрахователния брокер.

Бонус: оглед и заснемане на автомобила на място в гр. София при сключване на застрахователния договор за КАСКО на МПС на следните застрахователни компании ДЗИ, Армеец, Дженерали, Булстрад.

Информация за застраховките

Застраховка КАСКО на МПС – доброволната застраховка Автокаско осигурява пълна застрахователна защита на МПС срещу пожар, кражба, злоумишлени действия на трети лица, природни бедствия, пътно-транспортни произшествия включително щети в паркирано състояние и други неизключени събития, водещи до частична повреда или пълна загуба на автомобила. Повече информация за застраховката научете тук -> https://unistatebroker.com/kasko/

Застраховка Гражданска отговорност на автомобилистите – всеки притежател и ползвател на моторно превозно средство, което е регистрирано на територията на Република България и не е спряно от движение, е длъжен да сключи задължителна застраховка Гражданска отговорност на автомобилистите. Застраховка ГО покрива отговорността на застрахованите лица (физически и юридически) за причинените от тях имуществени и неимуществени вреди на трети лица, свързани с притежаването и/или използването на МПС, за които застрахованите отговарят съгласно българското законодателство или законодателството на държавата, в която е настъпила вредата. Повече информация за застраховката научете тук -> https://unistatebroker.com/car-insurance/

Застрахователна сума – Застрахователна сума не може да надвишава действителната стойност на автомобила към датата на сключване на застраховката и се определя на база предоставените данни за марката и модела на автомобила, година на производство, кубатура, вид гориво, киловати/конски сили, брой врати и други негови технически характеристики.

Срок на застраховка КАСКО –  1 година
Срок на застраховка ГО – 1 година

Плащане – Застрахователната премия може да се заплати еднократно при сключване на застраховката или на разсрочени вноски.

При щета – При настъпване на застрахователно събитие се обадете за съдействие и инструкции на 0700 16 752.

Защо да изберете Уни Стейт Брокер

Ако искате да се погрижите за вас и вашия автомобил, Уни Стейт Брокер предлага автомобилни застраховки на всички застрахователни компании. Екипът ни може да ви окаже съдействие при:

  • консултация и сравнение при избор на застраховка и на застрахователна компания
  • показване на “малките буквички”
  • предоставяне на цялостна информация за застрахователния продукт
  • предявяване на претенция при настъпило застрахователно събитие
  • разрешаване на проблем със застрахователна компания

Направете своето запитване тук -> https://unistatebroker.com/contact/

Свържете се с нас и Усетете разликата!

 

Previous Post

Leave A Comment