Промоция Помощ при пътуване от Уни Стейт Брокер
Промоция на застраховка Помощ при пътуване

Предстоят много празници и почивни дни, а и лятото не е далеч. Сезонът на екскурзиите и почивките започна. Независимо къде изберете да отидете, осигурете си спокойствие и защита по време на пътуването си със застраховка Помощ при пътуване! Само през месец май 2024 г. сключете чрез Уни Стейт Брокер застраховка Помощ при пътуване с отстъпка 15% от застрахователната премия.

Промоционални условия

Обхват на промоцията: Всички застраховки Помощ при пътуване, сключени в периода на кампанията.

Период на промоцията: от 2 до 31 май 2024 година.

Отстъпка 15%: Отстъпката важи само при сключване на застраховка Помощ при пътуване от нови клиенти на Уни Стейт Брокер в цялата страна, които са направили запитване през уеб сайта или социалните мрежи на застрахователния брокер.

Информация за застраховката

Застраховка Помощ при пътуване –   застраховат се групово и индивидуално български и чуждестранни граждани за времето на пътуване или престой извън територията на Република България. Застраховката ви осигурява необходимата защита и навременна специализирана медицинска помощ в чужбина. Повече информация за застраховката научете тук -> https://unistatebroker.com/travel-assistance/

Застрахователна сума – цената на застраховката е в зависимост от размера на избраното застрахователно покритие, включените застрахователни рискове, срока, дестинацията и възрастта на застрахования. В зависимост от индивидуалните ви предпочитания, застрахователната сума варира в широк диапазон лимити на покритие – от 2 000 до 100 000 EUR/USD.

Срок на застраховката – от минимум 1 ден до 1 година

Територия на валидност – застраховката е валидна за Европа или за цял свят с изключение на територията на България и страната, в която застрахованият живее или има гражданство. 

Сключване на застраховката – застраховката се сключва, когато пътуващият е все още в България, тоест преди да е напуснал страната.

Предимства на застраховката

Ако ви предстои пътуване или ваканция в чужбина и искате да се чувствате спокойни, направете си застраховка, която ще ви осигури необходимата медицинска помощ при нужда. Цената е абсолютна достъпна за всеки, а в замяна може да получите съдействие при неочакван здравословен проблем. Ползвате денонощно услугите на асистираща компания, която ще ви съдейства при необходимост от прегледи, медицински транспорт и заплащане на медицинските разходи по време на пътуването ви. Освен това, застраховката ви дава повече възможности, отколкото Европейската здравна карта. 

Защо да изберете Уни Стейт Брокер

Уни Стейт Брокер предлага застраховка Пътуване в чужбина на всички застрахователни компании. Екипът ни може да ви окаже съдействие при:

  • консултация и сравнение при избор на застраховка и на застрахователна компания
  • показване на “малките буквички”
  • предоставяне на цялостна информация за застрахователния продукт
  • предявяване на претенция при настъпило застрахователно събитие
  • разрешаване на проблем със застрахователна компания

Направете своето запитване тук -> https://unistatebroker.com/contact/

Свържете се с нас и Усетете разликата!

 

Previous Post

Leave A Comment