Мечтаната стая
Мечтаната детска стая – защитена със застраховка Имущество, предоставена безвъзмездно от Уни Стейт Брокер

За всеки човек, станал родител, приоритетите неминуемо се пренареждат. Децата стават фокус в нашето ежедневие, център на нашите планове, мечти и цели. Искаме да им осигурим най-доброто. От грижа в детската ясла и градина, през училище, което да предостави качествено образование, и не на последно място комфортна и уютна среда в дома. Много са детайлите, с които трябва да се съобразим, когато планираме детското пространство в нашия дом. Естествено е да имаме предвид възрастта и интересите на детето. От голяма полза, в случая, би било да потърсим помощ от професионалист – интериорен дизайнер, който да планира и най-малкия детайл за това, нашето дете да се чувства добре, а и не на последно място за неговото здраве – по отношение на достъп на светлина, ергономични мебели и организация на пространството за игра. 

За инициативата Мечтаната стая

Ние от Уни Стейт Брокер сме щастливи да си партнираме с професионалистите от Кала Дизайн Студио, в лицето на Яна Мечкарова и целия й прекрасен екип. Познавайки трудностите, пред които са изправени родителите в желанието си да създадат Мечтаната стая за своето дете, Кала Дизайн Студио стартират през 2019 г. благотворителна инициатива по повод 1-ви юни. Под името „Мечтаната стая“ и във формат на томбола, чрез нея подаряват безплатен интериорен проект за детска стая на едно семейство. Инициативата се разраства и привлича много партньори, които помагат за реализирането на проекта, като предоставят средства, популяризиране, труд и материали като бои, интериорни декорации, мебели и други. 

През 2023 г. бе реализиран проект “Мечтаната стая” 2022 – детската стая на прекрасната петгодишна Явора, която проявява изявен интерес към балета. Освен прекрасния интериор с декоративни елементи, стаята й е снабдена и с шведска стена – любимото място на Явора, което спомага за нейното физическо развитие. Според Ваня Висарионова, личен треньор и специалист по ресторативно движение, да се виси на подобно съоръжение в ранна детска възраст е изключително полезно за развитието на белите дробове на детето.

Как Уни Стейт Брокер се включи в инициативата

През 2023 Уни Стейт Брокер имаше възможност да се включи в благородната инициатива и да предостави безплатна имуществена застраховка за дома на Явора и нейните родители. След консултация със семейството, представител от екипа на Уни Стейт Брокер помогна за анализирането на нуждите, застрахователните покрития, стойността на движимото имущество и други рискове. Стигнахна се до изготвяне на застрахователна полица с максимална защита от възможните рискове. Покритието на полицата включва пожар, природни бедствия, злоумишлени действия, вандализъм, късо съединение или токов удар, земетресение, чупене на стъкла и гражданска отговорност към трети лица. 

Радостни сме да се присъединим към прекрасната инициатива на Кала Дизайн Студио „Мечтаната стая“ и да допринесем за защитата на дома на Явора от непредвидени обстоятелства. Вярваме, че с този жест подаряваме спокойствие и сигурност на прекрасното семейство на Явора.

Грижата за нашите деца се изразява не само в предоставяне на материални ресурси, които са неминуемо важни за тяхното развитие, но и в осигуряването на сигурна защита, която неминуемо се гарантира от застрахователните продукти. И не само имуществените застраховки, а и здравните, и спестовните такива, могат да подсигурят финансова защита за реализиране не само на Мечтаната стая, но и на големите мечти, които имаме за нашите любими деца. 

Повече за застрахователните продукти, предоставяни от Уни Стейт Брокер, и услугите, които можем да предложим, изпратете запитване тук https://unistatebroker.com/contact/.

Previous Post
Newer Post

Leave A Comment