USB и VISA
За партньорството между Уни Стейт Брокер и Visa

С началото на новата 2024 година, имаме удоволствието да обявим старта на партньорски отношения между Уни Стейт Брокер и Visa. Уни Стейт Брокер беше добавен като доверен партньор на Visa за България, по отношение на предлагане на специални оферти към картодържателите на Visa. 

Уни Стейт Брокер предоставя отстъпка от 10%, специално за картодържателите на Visa Business, Visa Gold, Visa Platinum или Visa Infinite, при закупуване на всеки доброволен продукт от общо и животозастраховане. Застрахователните продукти, които са извън обхвата на настоящото предложение, са тези от задължителен тип, а именно: застраховането на отговорност за имуществени или неимуществени вреди, нанесени от застрахованото лице на трети лица. Такава е застраховката „Гражданска отговорност” на автомобилистите, както и други видове застраховки „Отговорности“, които, най-общо, се отнасят до покриване на рискове от нанасяне на имуществени и неимуществени щети, във връзка с извършването на определена професионална или стопанска дейност.

Офертата важи за направени поръчки, както през сайта на компанията https://unistatebroker.com, така и за всеки нов клиент, който посети физически Централния ни офис на адрес: гр. София, бул. “Луи Пастьор” 161, магазин А2. 

Предложението е валидно от 8 януари 2024 г. 00:00 GMT до 8 януари 2025 г. 23:59 GMT !

Общи условия на офертата

Стъпки за усвояване на офертата:

  1. При сключване на застраховки в Централния офис на Уни Стейт Брокер, ползвателят на застрахователна услуга трябва да покаже на продавача своята карта Visa Business, Visa Gold, Visa Platinum или Visa Infinite, и да извърши плащане с нея на ПОС терминала, за да получи своето намаление. 
  2. При поръчка на застрахователна полица през сайта на Уни Стейт Брокер https://unistatebroker.com, клиентът трябва да заплати поръчката си с карта Visa Business, Visa Gold, Visa Platinum или Visa Infinite, за да получи отстъпката от 10%.

Условия за ползване на Visa:

Ползите се предоставят от отделните доставчици на услуги, а не от Visa, която изрично отхвърля всякаква отговорност за тяхното съдържание, съответствие със закона или тяхното прилагане.

Previous Post
Newer Post

Leave A Comment