застраховка Живот от Уни Стейт Брокер

Има ли човек, който да не обича Коледа? Особено децата, защото получават много подаръци. Всяка година тече трескава подготовка за семейния празник – украса, пазаруване, избор на подаръци, подготвяне на трапеза и т.н. И всеки път е все по-трудно да решим какво да подарим на близките си. Искаме да ги изненадаме с точния подарък, който да се хареса и да не потъне в забрава някъде. Затова имаме едно нестандартно, но много практично и смислено предложение за вас – подарете застраховка Живот за Коледа на вашите близки, а защо не и на себе си!

Защо да изберете застраховка Живот за подарък

Сигурно се питате защо да се спрете на такъв подарък, вместо да вземете нещо стандартно и да се отчетете за празника. Но какъв по-добър начин от този да покажете на най-скъпите ви хора, че наистина ги обичате и ви е грижа за живота и благосъстоянието им. Застраховката Живот има редица ползи, за които може би дори не сте се замисляли:

Застрахователна защита срещу неочакваното 

Застраховката Живот осигурява застрахователна защита при непредвидени ситуации, свързани с живота и здравето на вас и вашите близки, както и финансова сигурност за трудни времена. Никой не е застрахован от най-лошото, но може да си осигури спокойствие, че ако нещо се случи, ще има подходяща подкрепа в труден момент. 

Осигурявате грижа

Дългосрочното животозастраховане осигурява грижа за застрахованите при случай на внезапно заболяване, злополука или настъпила неработоспособност. Ако ви се наложи да се лекувате или да спрете работа, застраховката може да ви помогне в този труден момент. 

Финансова сигурност

В днешните динамични времена е добре човек да бъде подготвен за всякакви ситуации, включително и при финансови турбуленции, когато се нуждае от пари. И вместо да разчита на заеми от приятели или на кредити от банка,  с което ще задлъжнее още повече, може да разчита на застраховката си Живот. Тя е като един спасителен пояс при извънредни събития, когато човек е затруднен финансово. 

Спестявате пари за бъдещето

Застраховката Живот е дългосрочен застрахователен продукт и е алтернатива за спестяването на пари. Подарявайки такава застраховка на ваш близък, вие му осигурявате една сума, с която той ще може да разполага след време или в критична ситуация. Например, ако подарите застраховка Живот на децата си, когато пораснат, те ще могат да използват средствата от нея за образование. Ако зарадвате човека до себе си с такъв подарък, след години може да ползва парите, натрупани за времето на договора, за да си помага след пенсиониране. Имайте предвид, че средствата по застраховки Живот са защитени и не могат да бъдат запорирани. 

Kak Уни Стейт Брокер може да ви помогне в избора

Ако искате да зарадвате близките си или дори себе си с подарък застраховка Живот за Коледа, може да се допитате до професионален застрахователен консултант. На застрахователния пазар има различни видове животозастрахователни продукти, така че може да се свържете с екипа ни от специалисти, с които да обсъдите различните варианти. Те ще ви помогнат в избора на най-добрата оферта от застраховател. Подробна информация може да получите на телефон 0700 16 752 или да пишете на имейл [email protected]. Свържете се с нас и Усетете разликата!

Previous Post
Newer Post

Leave A Comment