Почти всеки месец отделяте време за Вашия автомобил – за поддръжка, за ремонт, за застраховки. Всички сме изключително натоварени в динамичното време, в което живеем. Времето се превърна в един от най-ценните ни ресурси. Ето защо, когато някоя от задачите ни отпадне, се чувстваме щастливи, даже късметлии.

Повечето от Вас, най-вероятно имат застраховка Автокаско. Когато я сключихте, наложи ли Ви се да отидете на оглед и заснемане на автомобила? Често офисът на застрахователната компания се намира в другия край на София и трябва да преминете през целия трафик, за да стигнете дотам. А ако сте от хората, които не са се сетили да измият колата, тогава времето за огледа се удвоява. Всичко това отнема много от най-ценния ни ресурс напоследък – времето, а и нека си признаем – колата не е най-основният ни и важен ангажимент. Ходим и на работа, имаме и деца… Ако можем да оптимизираме времето си – да платим автокаското и да направим огледа и заснемането наведнъж и това да се случи на удобно за нас място – какво по-хубаво? С комплексната услуга на Уни Стейт брокер – сключване на застраховка Автокаско, оглед и заснемане на автомобила в офиса на самия брокер, това вече е доста лесна задача.

Спести време с услугите оглед и заснемане на място

Ние от Уни Стейт Брокер предлагаме най-доброто решение за Вас – сключване на застраховка Автокаско, и оглед и заснемане на място. След като реализирахме 100% ръст на бизнеса през 2021 г. към ЗАД Армеец вече можем с гордост да кажем, че ще извършваме огледи при ново-сключени полици. Досега предлагахме същата услуга на застрахователните компании ДЗИ, Дженерали и Булстрад, а от 01.03.2022 г. редом до тях застава и ЗАД Армеец. Идвате, сключвате застраховка след това веднага следва оглед и заснемане на място в някой от офисите ни в София или в страната. Това ще облекчи всички, които ценят времето си.

Завеждане на щета онлайн

Друг плюс е, че имате възможност да заведете щета изцяло онлайн. Това отново ще ви спести много време. За всички, на които за съжаление им се е налагало да завеждат щета, знаят колко бавна е процедурата, колко време се чака и човек трябва да си вземе отпуска един ден, за да го свърши. Вече не се налага и това!

Бъдете хитри, спестете от Вашето време и ни се доверете!

Ние от Уни Стейт Брокер предлагаме пълната гама от застрахователни продукти за Вашия автомобил, както и пълно съдействие при завеждането на застрахователната претенция. Обслужването е качествено, персонално и професионално. Обадете ни се още сега и Усетете разликата. За повече информация на тел 0700 16 752 или ни попитайте тук https://unistatebroker.com/contact/

Важни особености при попълване на двустранен протокол при ПТП

Previous Post
Newer Post

Leave A Comment