Партньорствата са това, което помага на един бизнес да се развие максимално. Ние от Uni State Broker сме напълно наясно с това и с най-голямо удоволствие искаме да Ви съобщим за новата ни услуга в партньорство с Creditchoice. Безплатни консултации с кредитен посредник ще бъдат възможни специално за клиентите на Uni State Broker!

Какво включва новата услуга?

Новата услуга ще позволява на всички клиенти на Uni State Broker да се консултират напълно безплатно с кредитен посредник на Creditchoice. Кредитният консултант ще подсигури възможно най-добрите лихвени условия за кредити както за физически, така и за юридически лица.

Клиентите на Uni State Broker ще може да се възползват от услугите на кредитен консултант за ипотечни, потребителски и фирмени кредити. Допълнително, освен за финансиране на нови кредити, Creditchoice ще се погрижим да рефинансира и съществуващи такива по възможно най-изгодния начин.

Ако сте клиент на Uni State Broker, то Creditchoice са на линия да помогнат във всяка стъпка от финансирането на кредита, за да може да получите възможно най-добрите условия спрямо ситуацията, в която се намирате.

Защо да изберете да работите с Creditchoice?

Има много причини, поради които е добра да използвате услугите на кредитен консултант. Освен, че ще получите добри условия за кредитиране, то Вие ще се възползвате от тази услуга напълно безплатно. Но, какви са основните предимства на услугите им:

Намират най-подходящия кредит

Creditchoice работят изцяло в полза на клиента и събират оферти от над 14 банки, анализират ги и Ви помагат да се спрете на една.

Спестяват време

Знаем колко много време може да отнеме избирането на правилния кредит, както и неговото получаване. От Creditchoice ще Ви помогнат да забравите за часовете прекарани в обиколки на различни банки и събиране на оферти, защото ще съберат най-добрите такива, ще ги сравнят и ще Ви помогнат да изберете правилната за Вас.

Спестяват средства

Освен време, Creditchoice ще Ви спести и много средства. Като кредитни консултанти с голям опит, колегите от Creditchoice ще договорят възможно най-ниската лихва за Вашия кредит. Ще сравнят повече от една оферти и ще изберат най-подходящата за Вас за нови и вече съществуващи кредити. Допълнително, техните кредитни консултанти ще договорят ниски такси и комисионни, така че крайната сума да бъде възможно най-ниска.

Регистриран кредитен посредник в БНБ

Creditchoice са официално регистриран кредитен посредник в Българска Народна Банка. Може да разчитате на професионализъм и индивидуално отношение към всеки клиент.

Новата ни услуга подсигурява възможно най-добри кредитни условия за всички клиенти на Uni State Broker благодарение на помощта на кредитен консултант. За нас е важно клиентите ни да са доволни.

Ние от Уни Стейт Брокер предлагаме пълната гама от застрахователни продукти за Вашия бизнес, както и пълно съдействие при завеждането на застрахователната претенция. Обадете ни се още сега и Усетете разликата. За повече информация се обадете на тел 0700 16 752 или ни попитайте тук https://unistatebroker.com/contact/

 

Previous Post
Newer Post

Leave A Comment