Услугите на застрахователния брокер стават все по-популярни у нас. Допълнителното спокойствие, което ви осигурява сключването на застраховка с помощта на специалист е само едно от многото предимства, които има тази услуга. Хората, занимаващи се с множество дейности рядко са сигурни за нивото на покритие, от което се нуждаят.

Именно за това услугите на застрахователен брокер са добър избор, тъй като те ви позволяват да се концентрирате изцяло върху бизнеса, а другото да оставите на специалиста в сферата. Днес ще споделим с вас няколко от основните причини, поради които изборът на застрахователен брокер е добро решение, както и защо да се насочите към нас – Uni State Broker

1. Отлично познание на пазара

Ние от Uni State Broker познаваме отлично застрахователния пазар. Дългогодишният ни опит ни позволява да предоставим висококачествени услуги, тъй като нашите брокери познават много добре пазара и неговите условия. Експертните познания на нашите брокери подпомагат за избор на точната застраховка от която се нуждаете, дори да не знаете, че тя съществува.

2. Индивидуален подход към всеки клиент

За нас клиентът е най-важен, за това винаги се стремим той да бъде доволен, а за да постигнем това е нужен индивидуалният подход. Задавайки въпроси по време на нашата консултация, ние подхождаме индивидуално към всеки клиент. Това ни дава възможност да предложим възможно най-добрата сделка за пазара, спрямо ситуацията, бюджета и нужните на крайния потребител.

3. Гарантирана работа с професионалисти

Всеки наш служител преминава през процес на обучение, който ни дава сигурност, че полиците, които брокерът ще издава, ще бъдат съобразени с всички нормативни уредби. Ние, от Uni State Broker имаме правилно – с качеството не се прави компромис. Именно за това всеки наш офис се стреми към едно – предоставяне на възможно най-добрите брокерски услуги на пазара.

4. Спестяваме време и усилия

Изборът на застрахователен брокер ще ви спести много време и усилия, тъй като ние ще предоставим няколко възможни оферти, от които може да се възползвате, а от вас се иска просто да направите своя избор. От там нататък ние ще поемем всичко друго, като ще подготвим нужните документи, ще посетим нужните институции и ще сключим застраховките.

5. Отговорност към клиента

Ние от Uni State Broker поемаме пълна отговорност към клиента, като при сключен застрахователен договор чрез нас, ние ще се погрижим всичко да бъде напълно изрядно. Също така, ще се погрижим клиентът да бъде уведомяван за всички предстоящи вноски, както и изтичащи полици.

След продажбата на полицата добрият брокер ще продължи да извършва ценни ежедневни услуги, като следи за адекватността на лимитите на покритие и условията на полицата при колебания на пазарните условия.

6. Подкрепа и застъпничество при рискове

Брокерът може да предостави ценни съвети и насоки относно това уведомяване за събитие, както и за завеждане на щета. Ние от Uni State Broker ще ви придружим при нужда от съдействие за завеждане на щета, както и ще се погрижим да получите максимално добро обезщетение срещу заплатената от вас застраховка.

7. Гъвкавост и адаптивност

Нашите служители са гъвкави по отношение на начина, по който искате комуникацията да се случва – независимо дали става въпрос за честота или метод. Освен това, гъвкави условия за плащане могат да бъдат предоставени. Нашите брокери могат също така да предложат редица възможности за плащане, включително разсрочено плащане с директен дебит чрез доставчици на финансиране на премии при различни периоди на разсрочено плащане.

Застраховката е много повече от пари, доплатени за улеснение. Тя е сигурност и управление на риск, който брокерът поема. Ние от Uni State Broker имаме дългогодишен опит в сферата, което ни дава възможност да предоставим възможно най-добрите услуги на нашите клиенти. Свържете се още днес с нас на телефон 0700 16 752, или https://unistatebroker.com/contact/ и Усетете разликата!

Previous Post
Newer Post

Leave A Comment