Здравна застраховка от Уни Стейт Брокер

„Грижата за здравето е най-доброто лекарство.“ – Японска поговорка

Здравето е най-ценното нещо, което притежаваме. И какво можем да направим за него? Разбира се – да го пазим. Извън вниманието, храната и разбира се – спортът, другото, което можем да направим, е здравното осигуряване. То е много важно, защото ни осигурява спокойствие, че ако някога нещо се случи – ще успеем да разчитаме на здравната ни осигуровка.

Здравна застраховка – Грижата за здравето е най-доброто лекарство

Но, винаги има едно „Но“, няма как да не Ви се е случвало да отидете до болница по спешност или дори просто на преглед и да Ви кажат, че трябва да доплатите. И то не потребителска такса, ами сериозна сума. Отговорът винаги е един – това не се покрива от държавата или сиреч от здравната ви осигуровка. Вие няма какво да направите в случая – поставят ви до стената без избор – и вадите пари и плащате. После се чудите за какво Ви е тази здравна осигуровка, щом трябва да си плащате почти всичко. Убедени сме, че Ви се е случвало. То всъщност няма човек, на който да не му се е случвало.

Причината е повече от ясна – здравното осигуряване не е достатъчно и доста често ни се налага да доплащаме за прегледи, операции, лечение, болничен престой, лекарства и още много други.

Какво представлява застраховката Допълнително здравно осигуряване?

Само че вече има решение по този въпрос – застраховката Допълнително здравно осигуряване. Тя е доброволна и е един перфектен вариант да подсигурим непредвидените ситуации, свързани с нашето здраве. Спестява ни време и осигурява бърз достъп до специалисти в цялата страна. А това е най-важното, защото, когато нещо се случи – вие искате най-доброто за вас и вашите близки. Искате да намерите най-добрите лекари, които да Ви помогнат.

Здравната застраховка важи както за България, така и за чужбина, което ще ви донесе спокойствието, че дори да сте далеч от родината – вие не сте сами. Има на кого да разчитате и най-вече – ще успеете да покриете болничното Ви лечение. Здравните пакети са различни, така че може да изберете това, което смятате, че е най-подходящо за Вас, като съответно и застрахователната премия е различна. Ако говорим за България – здравната застраховка покрива най-добрите специалисти, покрива ви профилактичните прегледи, болничен престой – ако имате такъв, диагностика, извънболнична помощ, средствата за закупуване на лекарства (което доста често е един от най-големите разходи), здравни услуги при бременност, дентално лечение, очни болести, ортопедия и много други.

За чужбина пък са Ви покрити разходи за тежки заболяванния, лечения, второ мнение и последващо лечение от най-добрите световни специалисти.

Какви са предимствата на здравната застраховка

Ако трябва да обобщим – предимствата при здравна застраховка са, че се изплащат интервенции, които не са покрити от здравната каса, което се оказва един от основните проблеми на нашата здравна система. От друга страна пък получавате качествено и модерно обслужване.

Важно е да кажем, че трябва да внимавате при сключване и подписване на договор за здравна застраховка, да не се окажете в ситуация, в която няма покритие конкретно заболяване или лимита е недостатъчен, и се налага доплащане. При възстановяване на средства клиентът трябва да е добре запознат с документите, които ще изисква застрахователя, за да не откаже плащане.

И не забравяйте, че живеем в модерни времена, в които имаме и друга полза от здравната застраховка – всичко се случва лесно, бързо и удобно. Почти всички компании имат добре направени сайтове и приложения, през които може да запазите лекар, час и да изпратите документите без физически да ходите някъде. Колко приятно, нали?

Ние от Уни Стейт Брокер предлагаме пълната гама от застрахователни продукти, както и пълно съдействие при завеждането на застрахователната претенция. Обадете ни се още сега и Усетете разликата! За повече информация позвънете на тел. 0700 16 752 или ни попитайте тук https://unistatebroker.com/contact/

Previous Post
Newer Post

Leave A Comment