Щастливи сме да Ви съобщим, че партньорството между Уни Стейт Брокер и Tracking.bg  вече е официално. То ни позволява да предоставим на клиентите си премиум услуги за мониторинг, управление и оптимизиране на разходите в един автопарк. Заедно ще Ви помогнем да управлявате автопарка по възможно най-добрият и лесен начин, да спестите време, усилия и разходи.

Услугите, от които може да се възползвате

Благодарение на партньорството ни с Tracking.bg, вече можем да ви предoставим достъп до системата и персонален акаунт, който ще ви даде следните правомощия:

  • Контролен панел с ясна и систематизирана информация
  • Мониторинг в реално време – ще може да проследявате локацията, скоростта и зоната, в която се намират автомобилите
  • Дигитална сервизна книжка + известяване – всеки ремонт на автомобилите ще бъде записан, както и ще получавате напомняне, когато някой от автомобилите има нужда от сервизен преглед
  • Възможност за интеграция със собствен софтуер – имате собствен софтуер, който харесвате и искате да продължите да използвате? Страхотно! Системата на Tracking.bg  може да бъде интегрирана със Вашия софтуер
  • Пътни листи с автоматично изпращане до счетоводството – вече няма нужда да изпращате сами листите до счетоводството, защото системата ще го прави сама
  • 24/7 поддръжка – допълнително получавате и постоянна поддръжка, в случай че имате каквито и да е въпроси или проблеми
  • И много други – като например последен модел GPS устройства, дълъг период на архив – до 2 години и международно покритие

Партньорството на Уни Стейт Брокер и Tracking.bg може да Ви предложи различни пакети, които да включват дигитална сервизна книжка, защита от кражба, отчитане на разход на гориво, известия за ГТП, застраховки и обслужване, непрекъсната компютърна диагностика, Bluetooth свързване и много други.

Повече за Tracking.bg 

Тракинг България е едно премиум решение за управление на автопаркове. Като лидер в предоставянето на оптимизирано и комплексно решение за качествено управление на автопаркове, те предлагат цялостна система, която е многокомпонентно решение, включващо мощни инструменти, опции за оптимизиране на разходите и осигуряване на пълен контрол на един автопарк.

Системата е подходяща за всеки автопарк, независимо дали включва 1 или над 100000 превозни средства. Тя е една перфектна комбинация от технология, изкуствен интелект и уникални софтуерни разработки, които намаляват нуждата от човешката намеса като автоматизират процесите в една компания.

Тракинг България предлага на своите клиенти съвместимо, адаптивно и иновативно решение за мониторинг, управление и оптимизиране на автопаркове. Те имат международно покритие, което ги прави перфектни както за автопаркове базирани в България, така и за такива, базирани по целия свят.

Възползвайки се от партньорството между Уни Стейт Брокер и Тракинг България, вие може да се насладите на оптимизиран процес в автопарка, по-лесен мониторинг, време и пари, както на управителите на една фирма, така и на целия персонал.

Previous Post
Newer Post

Leave A Comment