Отворете офис на

ЗА НАС

Ние от Уни Стейт Брокер сме сертифициран застрахователен брокер от Комисията по Финансов Надзор. Също така брокерът е член на Българската Асоциация на Застрахователните Брокери. Имаме повече от двадесет години опит в застраховането, което е гаранция за качеството на услугата, която предлагаме.

ЦЕЛИ

През 2020-та година, Брокерът положи началото на развитието на клонова мрежа. На база на дългогодишният опит който имаме, очакванията ни в тази посока са огромни! Ние разчитаме на качествените си кадри, професионалния софтуер и перфектната организация на работа!

ЕКСПРЕСНА ПРОЦЕДУРА

Отварянето на нов офис ще отнема не повече от четиринадесет работни дни след одобряването на документите на кандидата. За този период ще успеем да брандираме офисът Ви и да инсталираме всичко необходимо за работния процес.

СЪДЕЙСТВИЕ

При нужда от допълнително съдействие, Нашите експерти са винаги на линия да разрешат всички възникнали Ваши казуси.

ОБУЧЕНИЕ

Ние сме се погрижили и за това! Всеки новоприсъединил се член, който няма опит в застраховането, ще мине задължително десетдневно обучение.

БРОКЕРСКИ СОФТУЕР

Уни Стейт Брокер работи с най-добрият застрахователен софтуер в България. Програмата има интегрирана връзка с всички основни застрахователни компании. Всеки който стане част от нашата структура, ще има достъп и до нашият софтуер.

ОНЛАЙН ПОРТАЛИ

Освен брокерския софтуер, ние даваме възможност за достъп и до онлайн базираните портали на застрахователните компании. Това ще Ви даде възможност да издавате пълната гама от застрахователни продукти абсолютно сами.

ИНДИВИДУАЛНИ БОНУСНИ СХЕМИ

С цел стимулиране и развитие на клоновата си мрежа, ние от Уни Стейт Брокер създадохме индивидуални бонусни схеми за всичките си офиси. Те са съобразени изцяло с резултатите от предходните години, регионът в който се намира офиса, както и с желанието за растеж.

АКВИЗИЦИЯ И ЛИКВИДАЦИЯ

До шест месеца след стартирането на съвместната ни дейност, ще се дава възможност и за огледи по аквизиция и ликвидация!