ВИДОВЕ УСЛУГИ

callУведомяване за наближаващ падеж по полица или изтичане на застраховка

С цел да избегнем възможността да пропуснете падеж по вашата застраховка, ние уведомяваме клиентите си чрез SMS, телефонно обаждане или чрез email. Това е безплатна услуга, която е изцяло за сметка на  Уни Стейт Брокер.

insurance accident5Асистенция при завеждане на щети

Работата ни като Ваш застрахователен брокер е не само в това да издадем застрахователната полица, а по време на нейното действие, ние оказваме съдействие за завеждането и на щети. Наша грижа е да бъдем с Вас както при подготвянето на документите, така и при извършването на огледа. Това също е безплатна услуга за нашите клиенти.

car paint4Съпорт при отстраняване на щетите

Ако не знаете къде да отремонтирате автомобилът си, ако ви е писнало от некачествени ремонти, тогава пак ние сме насреща. Можем да Ви помогнем като отремонтираме колата ви в сервизите на нашите партньори

docsИздаване на удостоверение за застрахователна стойност

 Ние в Уни Стейт Брокер издаваме Удостоверения за застрахователна стойност на МПС, които служат за доказване на застрахователната стойност на Вашия автомобил. Оценките се калкулират на база експертна оценка или актуален каталог Шваке. Цените на удостоверенията са различни  в зависимост от броя на автомобилите.

ncs-red-renault

Съдействие при закупуването на автомобил

Ако искате да смените автомобилът си, не се колебайте да ни потърсите.Ние ще Ви свържем с някои от нашите партньори и те ще Ви намерят колата която искате. А що се отнася до цената, тя също ще е специална,защото сте клиенти на  „Уни Стейт Брокер“ ЕООД

ЛЮБОПИТНО