С най-голямо удоволствие искаме да Ви съобщим за официалното партньорство между Уни Стейт Брокер и Имолукс. Благодарение на него, заедно ще можем да Ви помогнем да продадете Вашия имот на възможно най-добрата цена, или в друга ситуация – заедно ще намерим дома, за който винаги сте мечтали.

Услугите, които предлагаме

С Имолукс можем да предложим няколко нови услуги, които ще улеснят максимално клиентите ни. Ето и кои са те:

  • Анализ на пазара

Вече можем да предложим пълен анализ на пазара, който значително ще помогне и ще придаде ясна представа относно пазарната ситуация, в която се намирате. Допълнително, ще придобиете представа относно цените, търсенето и предлагането.

  • Консултации в сферата на недвижимите имоти

Щастливи сме, че благодарение на партньорството ни с Имолукс, вече можем да предложим на своите клиенти консултации в сферата на недвижимите имоти. Независимо дали искате да продадете, или закупите жилище, ние можем да Ви дадем нужните съвети, както и да предложим решения на възникнали проблеми.

  • Посредничество при сделки с недвижими имоти

Друга услуга, която предоставяме на своите клиенти е посредничество при сделки с недвижими имоти. Сферата на недвижимото имущество може да бъде много сложна за хора, които не са закупували или продавали жилище до момента. Затова вече можем да предложим посредничество и реална помощ по време на сделки. Ние сме наясно с всеки детайл, всяка такса и допълнителна подробност, на която трябва да обърнем внимание, и ще се погрижим да сключим възможно най-добрата сделка.

  • Мениджмънт на имоти

Новото партньорство с Имолукс позволява да предложим професионален мениджмънт на имоти. В случай че не желаете да отделяте време да мениджирате жилищата, които притежавате, или чувствате, че не се справяте добре, то може да разчитате на нас.

Повече за Имолукс

Имолукс е фирма посредник при покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти. Екипът е изграден от професионалисти с дългогодишен опит, чиято основна цел е да сключат възможно най-добрите сделки за своите клиенти, както и да изградят лоялни и дългогодишни отношения с тях.

Те гарантират сигурност в процеса на намиране на купувач за хората, предлагащи жилища, както и гарантират сигурност за тези, търсещи имот. Имолукс предоставя на своите клиенти достъп до затворени професионални мрежи, които правят търсенето и предлагането много по-лесно, както и постоянни професионални съвети от експерти, които правят продажбата или покупката един приятен момент.

Имолукс гарантира професионален подходя за успешни преговори и сключване на сделки, както и точно определяне на начална и крайна цена на един имот, тъй като това е изключително важно за успешна продажба или покупка. Разбира се, експертите в компанията обещават конфиденциалност и отстояване на Вашия интерес във всяка възникнала ситуация.

Не на последно място по важност, работата с тази компания спестява изключително много лично време, което без помощта на Имолукс би трябвало да прекарате в търсене или предлагане на имот, тъй като това не е лесна задача.

Ние от Уни Стейт Брокер предлагаме пълната гама от застрахователни продукти, както и пълно съдействие при завеждането на застрахователната претенция. Обадете ни се още сега и Усетете разликата. За повече информация на тел 0700 16 752 или https://unistatebroker.com/contact/

Previous Post
Newer Post

Leave A Comment